Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke. Job 1,5b

Her kan du også finne noen av mine bilder og kort

These are places where you can find my painting, prints and cards

Galleri Utstein

På Mosterøy, ved siden av Kiwien finner du denne deilige butikken/galleriet. Her bogner det over av kunst for enhver smak. En fryd for øyet og hjertet!

Her finner du 3 av mine malerier.

Siv Andersen galleri


I Langgata 33, midt i Sandnes sentrum finner du dette spennende galleriet. Her er det kunst i lange baner. En deilig atmosfære i deilige lokaler.

Her finner du 1 av mine malerier, 3 av mine innrammede print.

Bibelbutikken i Sandnes

Bibelbutikken i Langgaten 24 i Sandnes er verdt å besøke. En nydelig atmosfære i flotte lokaler. Her er godt utvalg i kristen litteratur, spennende gaveartikler og flotte kort. Her blir en møtt med hjertevarme fra to flotte mennesker.

Jeg er virkelig takknemlig over å få lov å selge mine kort og bilder i denne butikken.

Senoia Coffee & Cafe, USA

Det er virkelig spesielt for meg at nå mange av mine bilder henger på veggen på dette koselige spisestedet midt i Senoia. Senoia ligger ikke langt utenfor Atlanta, og er blitt ett sted flere filmer spilles inn. Ikke helt uvanlig å treffe på en og annen kjendis her.

Vårmesse

Vårmesse på Austre Åmøy

Bilder fra vårmessen i mai. Første gang jeg viste frem maleriene mine på en sånn måte. Veldig kjekt!

Høstmesse Vestre Åmøy grendahus

19 og 20 oktober 2019

Kunstutstilling i kirkekjelleren 

November 2019