Jesu ansikt

Jeg malte Jesu ansikt etter inspirasjon av linkledet av Turin.

Akryl malt på lerret.

Str: 60 x 60 cm

I en periode nå har jeg hørt og lest mye om linkledet av Turin. Helt fascinert over hvordan Gud har lagt dette her for generasjoner til å undre seg... Dette avtrykket på linkledet klarer de ikke å forklare. En 3D teknologi som ikke fantes på denne tiden. I tillegg kan de fastslå at kroppen var løftet av underlaget idet avtrykket kom på linkledet. For dere som ikke har lest og hørt om linkledet... sjekk det ut! Helt utrolig!


Jeg fikk bare et brennende behov for å male Jesu ansikt ut fra linkledet. Jeg fikk de eksakte målene opp på lerretet, og startet å male. Det har vært så sterkt å sitte å male Jesu ansikt ut fra linkledet av Turin.
Vår dyrebare Jesus som valgte å la seg bli mishandlet og på det groveste. Over 600 piskeslag på kroppen. Alle ledd i kroppen var ut ledd. Ansiktet så hovent og fulle av hematomer etter mishandling. Brukket nese. Ikke en tornekrone på hode, men en tornebusk presset ned over Jesu hode.
Dyrebare Jesus, vår frelser og konge, betalte en ufattelig pris for at du og meg skulle bli frelst!


Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom. Vi for alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei. Men Herren lot den skyld som lå på oss alle, ramme ham. Han ble mishandlet, og han ble plaget, men han opplot ikke sin munn, lik et lam som føres bort for å slaktes, og lik et får som tier når de klipper det. Han opplot ikke sin munn.
Jesaja 53:5-7

kr 5 000