En ny dans

01.10.2020

Samler-Klubb overraskelsen for oktober

«EN NY DANS»

OKTOBER 2020

Denne månedens maleri kom på en overraskende måte. På et tidspunkt jeg ikke søkte Gud for hva jeg skulle male for oktober.

Jeg har lenge kjent på at vi er i en ny tid. Ikke bare er hele verden i en helt spesiell situasjon med tanke på Korona, men også Guds hånd er i ferd med å gjøre noe nytt. Jeg kjenner på en forventning og spenning i hjertet.

Jeg så Jesus i en energisk dans med sin partner. Bevegelsene og trinnene var nye.. Ansiktet til Jesus var opplyst i glede og entusiasme der han svingte partneren sin rundt. Det hele var fantastisk å se. Jeg ser jenta stå på Jesu føtter for å lære trinnene, som hun ikke kunne.

Så hører jeg ordene..

«Jeg innbyr til en ny dans. En dans dere ikke kjenner. Denne dansen vil kreve at dere er tett inntil mitt hjerte for å lære. Våg å hengi deg i mine armer.»

Dette budskapet slapp ikke taket i meg. Den spiltes av igjen og igjen...

Jeg visste da at dette var budskapet jeg skulle dele i Samler-Klubben for oktober.

Maleriet viser en fargeeksplosjon ettersom solen kommer frem over horisonten. En ny dag er i ferd med å våkne til liv. En ny tid !.

En liten uskyldig jentes hengivenhet til sin Far, der hun står på hans føtter og er nær hans hjerte, mens hun lærer en ny dans.

Dette er posisjonen vi trenger for å lære den nye «dansen» i tiden som kommer.

Med et barnehjerte fult av tillit og tro til Gud.

En ny tid der vi kjenner Guds hjerte, og søker Ham for direksjon og visdom for hver dag.

Solsikkene har jeg malt inn som en påminnelse om å være i en posisjon der vi absorberer og strekker oss etter lyset. Søke Herrens ansikt og nærvær.