Tillit

Dette printet er laget bare for deg, med kjærlighet, i Elisabeths Gylne Pensels studio.

Printet på Canson Rives, 310gsm, et unikt papir produsert på en tradisjonell sylinderformpresse på papirfabrikken ARCHES.

Papirer har en veldig myk og smidig følelse.

Kan printes ut i str:

- 20 x 25 cm

- 30 x 40 cm

Ved størrelser større enn dette, blir bildet printet ut hos Fineartprint.

Fineartprint leverer gicléeprint med med holdbarhet på opptil 400 år

Printet blir ikke levert med ramme.


Så hører jeg en stemme si i mitt indre ...

Når du overgir et problem til meg, ja legger det ned ved mine føtter, da er det mitt problem å løse. Når du velger å ikke overgi et problem til meg, da er det ditt problem å ordne opp i selv.

Dette ble for meg en virkelig a-ha opplevelse.

Overgivelse har for meg alltid føltes litt hardt og uoverstigelig, men fikk nå en helt annen betydning. Frihet og total hvile!

«Trust in the Lord completely, and do not rely on your own opinions. With all your heart rely on him to guide you, and he will lead you in every decision you make. Become intimate with him in whatever you do, and he will lead you wherever you go»

Proverbs 3:5-6

Jesus lengter etter at vi skal overgi våre liv fullstendig, for da blir vi fri til å leve det livet vi er ment til å leve. Dette strider veldig mot menneskenaturen i oss. Vi liker å ha kontroll på alt.

Idag inviterer han meg og deg til å legge ned våre liv og problemer, for så å møte ham ved ved inngangen til en ny vandring.

En vandring i fullstendig tillit til vår frelser og beste venn.



Velg en variant:

fra kr 550