Tekst til bildene

Leaning inn

10.06.2021
«Ansikt mot ansiktBlikk mot blikkPust mot pust»

Nøkkelen

01.05.2021

Nøkler har altid hatt stor symbolbetydning! Ved at nøkkelen kan brukes til å låse både opp og igjen med, symboliserer den bærerens makt til å binde og til å løsgjøre. I gamle dager var det viktig at husfruen hadde hånd om nøklene. Som symbol på sin verdighet bar hun nøklene i et knippe i belte.

Brølet

04.04.2021


Idag hørte jeg så tydelig løven av Juda brøle i min ånd! Jeg bare måtte få ned på lerretet det jeg så...

Perspektiv

18.03.2021

Dette maleriet har jeg malt ut fra mitt favorittsted med Jesus, der Han setter alt i riktig perspektiv for meg.

Røkoffer

13.03.2021
«Herre, jeg kaller på deg, skynd deg til meg! Vend øret til min røst når jeg roper til deg! La min bønn gjelde som røkoffer for ditt åsyn! La mine løftede hender gjelde som et aften-matoffer!Salme 141:1-2

Troens vei

28.02.2021

Dette maleriet har jeg valgt å kalle troens vei.

Jeg satt med Jesus imorges og snakket om mitt siste maleri. Jeg har malt ut av temaet de vise jomfruene som var rede til brudgommen skulle komme. Lampen var tent og hun hadde kjøpt ekstra olje så ikke flammen skulle dø ut.

Se på fuglene

27.01.2021

Vær ikke bekymret mine barn.Jeg våker over min flokk! Jeg vil aldri svikte eller forlate en av mine dyrebare barn. Jeg oppgav alt for at du skulle vinne alt. Jeg vil styrke deg og bevare deg på alle dine veier. Se ikke til øst og vest for svar på dine problemer og behov, men løft blikket og se på meg....

Secret Place

15.01.2021
Where will you run, my soulWhere will you go when wells run dryWhen the wind starts to blowHow you gonna keep this flame aliveIn the fading light when night is breakingI know You will always be waitingYou'll always be thereI'm running to the secret placeWhere You are, where You areI sing to You of all the waysYou stole my heart,...

Denne månedens maleri, som jeg har valgt å kalle «Den største gaven», omhandler julens store mysterie.

Lysets rike

15.11.2020

Dette maleriet har jeg virkelig kost meg med. Ideen har sin bakgrunn i et syn jeg hadde, der Jesus viste meg broer inn til Hans rike. Vi er kalt til å lage broer på hver vår unike måte, ved kunst, musikk, bøker, vitnesbyrd. Ja listen er lang, for vi har en kreativ Gud. Han ønsker at alle mennesker skal...

«Hele skriften er innåndet av Gud og nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning, til opptuktelse i rettferdighet, for at Guds menneske kan være fullkomment, satt i stand til all god gjerning. »Paulus 2 brev til Timoteus 3:16-17

Kom opp hit!

10.10.2020
En natt hadde jeg en drøm som var så virkelig at jeg er fortsatt er usikker på om dette var en drøm eller om jeg faktisk opplevde det.

Vandring

10.09.2020
«Herren vil selv gå foran deg. Han vil være med deg. Han slipper deg ikke og svikter deg ikke. Vær ikke redd, og mist ikke motet!”»5. Mosebok 31,8

Fredsfyrsten

06.09.2020
Kom til meg og hvil deg. La meg forbinde dine sår og lege ditt brutte hjerte. Kom avsides med meg!

Seier

01.09.2020

Samler-Klubb overraskelsen for september.

Frihet

26.08.2020

Får Sønnen frigjort dere, da blir dere virkelig fri.Johannes 8:36

Knust kar

01.06.2020

Dette maleriet dalte i hjerte mitt etter en opplevelse med Jesus.

Himmelske kyss

24.02.2020
Åpne øynene og se.. se fjærene falle på ditt bord. De små gylne øyeblikk i hverdagen som fyller ditt hjerte med glede og fred! Ta imot Himmelske kyss!